نماد نفت در بروکر آلپاری

نماد نفت در بروکر آلپاری BRN(Brent Crude Oil) و WTI(WTI Crude Oil) است. دو نماد نفت برنت و نفت تگزاس از معروف‌ترین و مهم‌ترین نماد‌های نفتی در جهان هستند. در ادامه به توضیحاتی در خصوص این دو نماد خواهیم پرداخت.

بروکر آلپاری در سال 1998 در روسیه تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در موهلی واقع شده است. اگر به ترید نفت و سایر کامودیتی‌ها در فارکس علاقه دارید بروکر آلپاری می تواند گزینه خوبی برایتان باشد.  علاوه بر نفت، در این بروکر می‌توانید نماد گاز طبیعی NG (Natural Gas) را هم معامله کنید.

نماد نفت در بروکر آلپاری
نماد نفت در بروکر آلپاری

نفت برنت Brent چیست؟

نفت برنت که آن را در بروکر آلپاری با نماد BRN می‌بینید، یک سبد نفتی و ترکیبی از چهار چاه نفت در بریتانیا و نروژ (برنت، اکوفیسک، فورتیز و اُزبرگ) است که از دریای شمال استخراج شده و نفتی سبک و شیرین است و بعد از پالایش برای تولید دیزل و بنزین استفاده می‌شود.

نفت برنت در فارکس با نماد‌هایی از قبیل BRN ، Brent و UKOil نمایش داده می‌شود.

نفت برنت به عنوان یکی از مهم‌ترین معیار‌های قیمت گذاری نفت خام در جهان مخصوصاً خاورمیانه است.

نفت وست تگزاس WTI چیست؟

نفت وست تگزاس اینترمدیت (West Texas Intermediate)WTI  نفت شیرین و سبکی است که در غرب تگزاس استخراج می شود. نفت تگزاس از نفت برنت شیرین‌تر و مرغوب‌تر است. از نفت تگزاس معیاری برای قیمت‌گذاری نفت در جهان مخصوصاً آمریکا استفاده می‌شود.

 نفت وست تگزاس عمدتاً برای تولید بنزین استفاده شده و کیفیت بالایی دارد. نفت تگزاس در فارکس با نماد هایی از قبیل WTI و USoIL نمایش داده می‌شود.

بروکر آلپاری چیست؟

بروکر آلپاری یکی از قدیمی‌ترین و بهترین بروکر‌هایی است که به ایرانیان سرویس می‌دهد. اکثر نماد‌های فارکس در این بروکر قابل معامله است. در آلپاری می توان 14 کامودیتی که نمادهای نفتی هم در زیرمجموعه آن قرار دارند، معامله کرد.

در آلپاری 3 نوع حساب معاملاتی می توان افتتاح کرد:

  • استاندارد
  • ECN
  • Pro ECN

با استفاده از هر سه نوع این حساب‌ها می‌توان نماد نفت را ترید کرد.

در آلپاری می توان با پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر 4 و 5 معامله کرد. نماد‌های نفتی را در هر دوی این متاتریدر‌ها می‌توانید مشاهده کرده و معامله کنید.

نحوه معامله نماد نفت در بروکر آلپاری

معامله نماد نفت در بروکر آلپاری بسیار ساده بوده و مانند معامله سایر جفت‌ارز‌هاست. برای معامله نماد نفت در بروکر آلپاری ابتدا بر روی پنجره مارکت واچ متاتریدر کلیک راست کرده و Symbols را انتخاب کنید و مانند شکل بالا نماد های نفتی WTI و BRN را Show بزنید تا در مارکت واچ بتوانید آنها را ببینید.

ثبت‌نام در آلپاری

سپس بروی یکی از این دو نماد نفتی که آن را تحلیل کرده‌اید و قصد ترید آن را دارید یک بار راست کلیک کرده و Chart Window آن را باز کنید تا نمودارش برایتان باز شود.

سپس دوباره در پنجره مارکت واچ بر روی نماد نفتی مورد نظر خود دابل کلیک کرده و سفارش خود را باز کنید.

معامله نماد نفت در بروکر آلپاری
معامله نماد نفت در بروکر آلپاری

در مورد معامله نماد نفت در بروکر آلپاری باید این نکته را یادآور شویم که شما نمی‌توانید نماد نفتی را خریده و نگه دارید. بله باید تا پایان روز معاملاتی معامله خود را ببندید. اگر خودتان نبندید بروکر سفارش‌های شما را خواهد بست. ولی اگر می‌خواهید سفارشتان را برای چند روز نگه دارید، می‌توانید به بروکر پیغام دهید تا حساب شما را اسلامی کند.

در حساب اسلامی بروکر سفارش شما را برای چند روز باز نگه می‌دارد و در مقابل باید به بروکر کارمزد پرداخت کنید.

اسپرد نماد نفت در بروکر آلپاری

اسپرد نماد نفت در بروکر آلپاری به نوع حساب معاملاتی شما بستگی دارد. در کل اسپرد های حساب استاندارد از حساب ECN بیشتر است. اسپرد نماد نفت در بروکر آلپاری در حساب ECN برای برنت حدود 0.1 و برای نفت تگزاس حدوداً 0.2 پیپ است.

نماد نفتBRN (Brent Crude Oil)WTING (Natutral Gas)
اسپرد (پیپ)0.10.20.5

دلیل محبوبیت نفت در آلپاری

  • قیمت نفت تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد، به همین خاطر نوسانات زیادی دارد.
  • تحلیل بنیادی نفت نسبت به دارایی های دیگر خیلی راحت تر است و با تحلیل فاندامنتال به راحتی می تواند روند قیمت نفت را پیش بینی کرد.
  • شرایط معاملاتی آلپاری رقابتی است و برای کاربران، هزینه های معاملاتی کمتری در نظر می گیرد.

نتیجه گیری

نماد نفت در بروکر آلپاری BRN (Brent Crude Oil) و WTI (WTI Crude Oil) هستند. نفت برنت و نفت تگزاس از معروف‌ترین نماد‌های نفتی در جهان بوده و معیار اصلی قیمت نفت در جهان محسوب می‌شوند.

سؤالات متداول

نماد در بروکر آلپاری چیست؟

BRN و WTI

آیا نماد گاز طبیعی در بروکر آلپاری درج شده است؟

بله گاز طبیعی با نماد NG در این بروکر درج شده است.

حسین کریمی فر
حسین کریمی فر
مقاله‌ها: 15

یک دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *